Despre noi

Cine suntem

Domus Stil este o companie infiintata in anul 2005 intr-o piata competitiva, reusind sa faca fata concurentilor de marca deja impusi in domeniu prin seriozitate, dedicare si profesionalism

Misiune:

Astăzi, profesionalismul, calitatea serviciilor oferite şi poziţionarea corectă în piaţă au transformat marca Domus Stil dintr-o viziune în reperul excelenţei în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

Încă de la început misiunea Domus Stil a fost să se impună pe piaţă nu doar prin livrarea de locuinţe către beneficiari ci prin crearea unui nou concept de “acasă”. Rezultatele au fost pe masură deoarece Domus Stil a oferit clienţilor săi servicii complete, la cele mai înalte standarde de calitate.

Domus Stil îşi propune să devină un deschizător de drumuri şi să se menţină cu un pas înaintea competitorilor direcţi prin oferirea de soluţii integrate clienţilor, abordarea aleasă având ca finalitate lansarea unui stil de viată în sine: Domus Stil, când o casă devine acasă.

Viziune

Viziunea inovatoare care defineşte Domus Stil este ca prin serviciile oferite, această marcă să-şi menţină poziţia de lider şi în acelaşi timp sa educe piaţa imobiliară din Romania. Domus Stil isi propune să promoveze un concept definit pe criterii de eleganţă atât în cazul abordărilor business cât şi în cazul celor artistice. Domus Stil,dezvolta proiecte care sa imbine randamentul cu estetica, profitul cu nevoia clientilor, morala cu practicile de business si realitatea imediata cu viziunea creatoare, toate pentru a oferi societăţii româneşti servicii imobiliare la nivel de excelenţă.

Valori

Domus Stil este un business 100% romanesc care abordează filozofia construirii unui brand autohton puternic, cu o mentalitate generată de valorile promovate la nivel de excelenţă:

  • Clienţii – întotdeauna pe primul loc
  • Integritate – fundament de business şi carte de vizită
  • Angajaţii – jucători într-o echipă performantă
  • Respect – pentru o lume din care ne dorim să facem parte
  • Transparenţă – oglinda unui business sănătos şi de success
  • Demnitate – pentru a merita respectul partenerilor
  • Viziune – pentru soluţii integrate şi pachete de servicii complete