Facilităţi

        Proiectul RIN Nord Residence apare în urma succesului înregistrat cu ansamblul de apartamente „All-inclusive” RIN Grand Residence, un concept inovator pentru piața imobiliară din Romania.

      Ansamblul rezidențial localizat în nordul capitalei și alcătuit din 90 de apartamente, de la garsoniere la 3 camere, îți oferă ocazia de a te simți ca într-o vacanță continuă, chiar la tine acasă. Îți punem la dipoziție toate facilitățile unui hotel de 4 stele, în imediata vecinătate a locuinței tale, urându-ți astfel „Bine ai venit ACASĂ!”

      Dintre facilități amintim: International Club, Restaurant Cristal, Restaurant Rustic, Water Park, Rin Health Club, Lobby Bar, săli de evenimente, săli de conferință, terenuri de fotbal, volei și tenis, parcare securizată.

      Cu Rin Nord Residence, casa dumneavoastră va deveni ACASĂ!

 FACILITĂŢI:
- incintă închisă şi securizată
- locuri de parcare supraterane
- terase
- teren fotbal
- teren tenis
- Waterpark
- restaurante (Rustic şi Cristal)
- SPA
- Săli de conferinţă şi evenimente festive

Facilităţile hotelului sunt la dispoziţia clienţilor:

International Club – Clubul este disponibil pentru întâlniri speciale, întâlniri de afaceri sau pentru întâlniri relaxante cu prietenii. Te poţi bucura astfel de o gustare rapidă, alegând una din salatele speciale sau un Sandwich Club delicios. Clubul reprezintă locul ideal pentru cei care vor să se distreze sau simt nevoia unei simple pauze, bucurându-se de un joc de biliard, darts, şah, table sau rummy.

 Restaurant Cristal – În lumina plăcută şi decorul modern, te poţi relaxa cu cafea, cocktail-uri, ceaiul de după-amiază şi conversaţii plăcute. Restaurantul te îmbie cu peste 40 de feluri de mâncare, băuturi alcoolice şi non-alcoolice şi deserturi special alese. Restaurantul Cristal este locul ideal fie pentru o întâlnire cu prietenii, fie pentru o reuniune de business.

 Restaurant Rustic – Restaurantul dispune de 70 de locuri în interior şi 40 de locuri pe terasă şi oferă preparate tradiţionale pentru cei care vor să savureze un prânz sau o cină românească autentică. Poţi experimenta şi alege unul dintre vinurile din bine-cunoscutele podgorii naţionale.

 Lobby Bar – Fie că vrei să-ţi începi ziua cu o cafea proaspătă, să te revigorezi cu un fresh din fructe atent selecţionate, să te relaxezi cu un whiskey fin sau să te răcoreşti cu o bere rece, Lobby Bar îţi pune la dispoziţie un meniu de băuturi variat şi rafinat.

 

Săli de conferinţe - Cele 13 săli de conferinţe, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, cea mai mare sală având o capacitate de 500 de locuri, au fost concepute astfel încât să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale potenţialilor clienţi.

 RIN Airport Health Club – Pentru a-ţi regăsi starea de echilibru, RIN Airport Health Club îţi oferă o experientă unică într-o atmosferă plăcută şi relaxantă. Ai la dispoziţie sală de fitness echipată cu aparate moderne de tonifiere musculară, piscină de 148 mp, jacuzzi, teren de fotbal şi tenis. Terenurile dispun de instalaţie nocturnă cu leduri, vestiare moderne, duşuri şi cafe-bar.

  Waterpark – Waterpak este singurul parc de acest tip din zonă şi cel mai mare parc acvatic din Romania. Acesta este locul ideal pentru distracţie, petreceri de tot felul, concerte şi bineînteles relaxare. Se adresează vizitatorilor de toate varstele, este un excelent mod de a petrece timpul cu prietenii şi familia, oferind un program atractiv de divertisment. Water Park pune la dispoziţia celor care doresc mereu ceva nou şi provocator 4.000 de sezlonguri, 9 piscine, 26 de tobogane de diverse dimensiuni şi teren de fotbal, tenis de câmp şi volei pe nisip.

La sfârşitul zilei, după o distracţie pe cinste, vizitatorii parcului acvatic se pot relaxa la terase, cafenea sau restaurant, în funcţie de dispoziţie. Locul de joacă pentru copii reamenajat anul acesta după cele mai noi tendinţe în materie contribuie fericit la starea de bine a copiilor şi adulţilor care îi însoţesc. Nu în ultimul rând, poţi beneficia nelimitat şi gratuit de sezlonguri, umbrele şi toate celelalte necesare unei distracţii de calitate.