Modalităţi de plată

A. Surse proprii

B. Credit bancar

  • Ipotecar
  • Prima casă

C. Tranşe la dezvoltator

      Rin Nord Residence are întotdeauna în vedere confortul clientului, astfel încât pune la dispoziţie un departament de consultanţă şi intermediere a dosarelor de credit care soluţionează eficient, gratuit şi rapid obţinerea unei finanţări. Acest departament alcătuieşte o paletă variată de oferte bancare şi îţi propune în cel mai scurt timp ofertele care se potrivesc cel mai bine nevoilor şi posibilităţilor tale.

      Astfel, cu ajutorul nostru nu doar vei descoperi produsul financiar cel mai potrivit, dar vei face şi economii! Vom identifica pentru tine cel mai competitiv credit de pe piaţă, cu dobândă şi costuri minime!

      În plus, tot ca un serviciu gratuit oferit clienţilor Rin Nord Residence, ne vom ocupa de întocmirea şi depunerea dosarului de credit, scutindu-te astfel de alergătura bine-cunoscută legată de obţinerea unei finanţări. În această privinţă, vom face toate diligenţele necesare pentru obţinerea fără greutăţi şi cât mai rapid a creditului de care ai nevoie.

      Mai mult, te vom consilia şi vom raspunde gratuit tututor întrebărilor pe care le ai legate de produsele financiare, de documentaţie sau de oricare altă nelămurire care ar putea sta în calea achiziţionării viitoarei tale locuinţe.

      De la început ne străduim şi ne place să credem că am şi reusit să te convingem că îţi oferim cele mai bune servicii în domeniul imobiliar. Şi pentru că trăim într-o epocă a lipsei timpului, noi oferim clienţilor noştri timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat: familia, prietenii şi nu în ultimul rând, timp pentru propria persoană!