Obiective interes

      Dacă pentru unii este doar un oraş de tranzit, Otopeni este mai mult de atât. Este un oraş în plină dezvoltare datorită investiţiilor realizate sau care sunt în curs de realizare.

      Când vei deveni proprietar în cadrul complexului RIN Nord Residence, vei avea aproape de casa ta nu doar facilităţile unui hotel de 4 stele, ci şi un oraş care îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie şi mult mai mult decât ai crezut vreodată că se poate!

      De la grădiniţe şi licee, pană la baza sportivă unde puteţi să vă menţineţi în formă, la piaţa oraşului care te aşteaptă să te aprovizionezi cu produse proaspete şi pană la parcul comercial Băneasa Shopping Centre unde poţi să te relaxezi sau poţi să-ţi completezi garderoba cu cele mai noi colecţii de haine, oraşul Otopeni este un oraş în care te poţi simţi nu doar în siguranţă, ci de-a dreptu răsfăţat!

      RIN Nord Residence este alegerea perfectă pentru persoanele independente, dar şi pentru familii, întrucat apartamentele spaţioase au suplimentar, avantajul tuturor facilităţilor unui hotel de 4****!

      Iată şi lista instituţiilor sau obiectivelor de interes de care ai putea avea nevoie.