Proiectul nostru

        Proiectul RIN Nord Residence este localizat în oraşul Otopeni, aflat în zona limitrofă de nord a capitalei şi continuă linia locuinţelor „All-inclusive” recomandate în piaţa imobiliară de Domus Stil. Fiind plasat chiar lângă RIN Airport Hotel, poţi beneficia de toate avantajele unui hotel de 4 stele, de finisaje şi dotări de calitate superioară, de facilităţile conceptului All-inclusive, toate integrate în confortul propriului cămin.

     Ceea ce alţii trebuie să caute departe de zona lor de disponibilitate şi accesibilitate, tu vei avea chiar lânga casa ta!

     Proiectul este format din apartamente compartimentate cât mai avantajos pentru viitorii proprietari într-o paletă variată, de la garsoniere pană la apartamente cu 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 28.14 şi 100.15 mp construiţi.

     Toate facilităţile hotelului îţi sunt puse la dispoziţie, printre acestea aflându-se cele 2 restaurante, un lobby bar, săli de conferinţe şi evenimente festive, terase, un club de sănătate şi parcul de distracţii Waterpark. În plus, poţi avea acces la 2 terenuri de fotbal, dintre care unul pe iarbă, un teren de tenis şi ai posibilitatea de a juca chiar şi volei pe nisip în aer liber!

     Un alt beneficiu al proiectului RIN Nord Residence este faptul că acesta se află într-o incintă închisă şi securizată, astfel că tu şi familia ta vă veţi simţi în siguranţă. În plus, pentru confortul tău, îţi punem la dispoziţie locuri de parcare special amenajate.

     RIN Nord Residence este un nou proiect recomandat de DOMUS STIL, garanţia calităţii, siguranţei şi confortului.